viernes, 11 de enero de 2008

RENFEinats


La paraula que millor defineix el dijous del taller és renfeinats, una original barreja digna de Màrius Serra, entre Renfe (la nostra notícia va de l'estimada xarxa ferroviària), i enfeinats, perquè no vam parar en tota la tarda. Però també Renfeinats els responsables de les obres de l'AVE, que no van atendre a la nostra petició d'entrevistar-nos amb algun d'ells. I és que pobrets ara no tenen temps a perdre ja que, segons el responsable de comunicació d'Adif, treballen sense descans. Pobrets.
Reprenent el fil de la nostra primera aventura, la Xènia i jo ens vam dirigir a l'estació de Barcelona-Sants a grabar imatges de recurs. El balanç va ser fluix: Un stand-up (correcte), poquíssimes imatges i una segurata de l'estació enemistada amb nosaltres (No volia que gravéssim, i em vaig haver de plantar dient que estàvem a la via pública. Li vam colar la trola). Després d'aquest primer intent, vam colar-nos en un regional que anava a Cerbère i que tenia aturada a Sant Andreu Comtal, on vam poder grabar més trens i alguns testimonis. El principal problema va ser la manca de llum i la meva inexperiència amb la càmera en termes de canvis d'il·luminació. Un altre hàndicap afegit era que ens havien donat un trípode mutilat que a la primera de canvi ja va perdre una pota, convertint-se en un bípode inservible.
La nit ens queia a sobre, així que ens vam dirigir a l'Ajuntament de Barcelona a entrevistar-nos amb el regidor d'Unió, Raimond Blasi, que ens va explicar durant una bona estona el seu punt de vista sobre tot allò relacionat amb les obres de l'AVE. Després de fer 'tropecientos' quilòmetres amb la càmera i el nostre bípode a l'esquena, vam arribar fets caldo a l'estudi, on altres companys feien proves de càmera. No em va donar temps a fer-ne, però diu l'Antoni que no ens en salvarem...

1 comentario:

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.