viernes, 25 de enero de 2008

A la guerra!


S'ha declarat la guerra a la Pompeu. El motiu, com sempre, són les ànsies d'aglutinar territoris, i aquesta vegada l'excusa han estat les terres de les aules d'edició d'AVID. Per una banda, els estudiants de primer comandats per l'emperadriu Alba Soler, extreballadora a Antena 3, i actualment a les files de Tele Hospitalé. A l'altre bàndol, les tropes de segon, amb Antoni Esteve de Lavinia TV.

El conflicte ha començat a les 15:30 del dijous 24 de gener, quan hem arribat a les catacumbes d'edició per muntar les peces de l'informatiu de dilluns i ens hem trobat les aules ocupades per les tropes de l'Alba. Resulta que el general Esteve ja era coneixedor dels fets, però no ha volgut fer una intervenció diplomàtica. De manera que ha enviat a les seves tropes, nosaltres, a alliberar els territoris ocupats. Un parell dels nostres grups han aconseguit fer-se amb dues cabines d'edició, però la resta no hem pogut avançar en aquesta batalla de trinxeres. I això que hem fet servir armes de destrucció massiva, com la música de Chimo Bayo que ha posat la Núria Meléndez a tot drap, o l'intent de seducció d'en Raül a l'emperadriu rival.

Cap a les 18:00 hores, els de primer han tancat files i han fet un petit retrocés instat per l'Alba. La Julie i jo hem aprofitat aquest moviment per infiltrar-nos en una cabina d'edició i començar a preparar la notícia. Però teníem poc temps, ja que no podíem romandre molta estona en terreny hostil, així que no hem acabat d'editar la nostra peça. Dilluns tenim prevista una segona infiltració a les catacumbes, fora d'horari lectiu per poder enllestir la feina, però amb el risc de ser capturats i afusellats pels alumnes de primer de llenguatges audiovisuals.

A les 19.45 ens hem dirigit a la base aliada de Barcelona Televisió (BTV), on ens han acollit com a refugiats de guerra. Us mantindrem informats.

4 comentarios:

Nuria Vega dijo...

Camarada,
Tranquilo... me acaban de informar que el arsenal que habíamos pedido está apunto de llegar. Sabes a qué me refiero ¿no? Sí, exacto, eso... La siguiente incursión no les será tan fácil. Nosotros atacaremos antes, utilizando las mejores tácticas del emperador chino Sun Tzu...

Jordi Pueyo dijo...

Boníssim! jajajajajaj

Guerra als es primer!

Marcos dijo...

Amb aquesta actitud segur que mai més ens quedem sense cabines d'edició!! jejeje

Nurie dijo...

Què gran la foto ens representa xD El divendres els de cultura vam rebre un atac sorpresa per part d'un grup de llenguatges... Això no quedarà així!