lunes, 14 de enero de 2008

Estem verds



Segona sessió preparatòria pel partit (o l'informatiu, com vulgueu dir-li) de dijous. De moment l'equip està verd, verdíssim. No rasquem bola en aquests primers entrenaments. Però ara ja no hi ha marxa enrera. El primer informatiu ens espera.

Dilluns 14:
Quin desastre. Avui hem vist les imatges enregistrades el passat dijous i ens ha caigut l'ànima als peus. Poques escenes, talls desenfocats, enfosquits o mal enquadrats. Puf. Em quedo amb allò que solem dir els optimistes de: "Almenys tenim un gran marge de millora". En canvi, l'edició a les catacumbes en Avid ha anat lleugerament millor. Hem enllestit la peça puntualment, cosa molt important perquè resulta que hauré de ser el realitzador suplent el dia de l'informatiu (I com en Raulinho és el titular, hauré de saltar a la gespa al minut 1). Així que ara només ens queda creuar els dits i fer un bon debut.

Pronòstic pel primer informatiu:
0-3 derrota a casa i xiulets a la graderia. La part positiva és que el públic sap que som un equip jove i que necessita temps. Ja arribaran les victòries.

2 comentarios:

Laura dijo...

Així m'agrada Marcos! Si no ens animem a noslatres mateixos...
Amb una mica de paciència millorarem i riurem al recordar els nostres primers passos en el món de la tele!!

Anónimo dijo...

Marcos i el futbol... q mitiko...pues ya me lo he leido todo, y si, he visto las fotos de los enlaces. No te quejarás no?