sábado, 7 de junio de 2008

TV3


Vaig néixer l'any 1983, un 12 de juny. Per tant, enguany faig els 25. La mateixa edat que té TV3. Però tot i ser de la mateixa generació, no ens hem conegut personalment fins ara, ja que ens tocarà treballar junts. Me la va presentar el mític Eduard Boet el dimecres passat, en una visita que aniré explicant a pams per evitar unitats de mesura més pedants. (I sobretot evitaré rajar, així que amb 4 ratlles ja ho tindré tot explicat)

Només arribar-hi, ja vaig veure que ella semblava molt més gran (en dimensions i en edat). En Boet ens va deixar clar que tampoc érem iguals en grau d'importància. Quan estàvem tots els futurs becaris a l'entrada, ens va deixar anar un: "Avui és el dia més important de la vostra vida". Espero que no ho fos. No pinta malament, però no crec que faci tanta feina com a BTV. Però ara hem de vendre el producte MARCOS a diferents llocs, i així maximitzarem els beneficis.


3 comentarios:

Anónimo dijo...

el producte MARCOS no està a la venta, és el màxim tresor de la seva propietària

Raül Calàbria dijo...

està bé que aquesta 'anònima' sempre firmi "anónimo". És com aquell que truca des de 'numero oculto'. Tothom sap qui és, perquè és l'únic que s'amaga.

;P

Anónimo dijo...

Feliiiciiiitaaats mustang!